Close TyksakNejtak - Aldrig mere en tyksak

Få motivation og inspiration til dit personlige vægttab!
Eller læs en god historie.

Om bogen

Bogen handler kort fortalt om mit liv som svært overvægtig igennem min barndom og op igennem mine teenageår. Hvordan mit liv har formet sig både fysisk og psykisk, indtil jeg tog mit livs valg.

Jeg begyndte på en livsstilsændring, der skulle gå hen og blive det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv. Bogen handler også om, hvordan jeg satte mig ned og erhvervede en masse viden om både træning og kost.

Jeg har selv lavet mine træningsprogrammer og kostplaner. Bogen indeholder samtlige træningsprogrammer og kostplaner, jeg har fulgt i de ca. 12 måneder, siden jeg startede min livsstilsændring.

Få bogen gratis - KLIK HER

Udvalgte udtalelser

På denne underside er det muligt at læse nogle af de udtalelser, jeg personligt har udvalgt fordi jeg synes de på en eller anden måde, skiller sig lidt ud fra de andre.

"Jeg læste Thomas' historie i et hug, som virkelig gav et personligt indblik i hans liv. Han beskrev rigtig mange af de tanker og følelser, som vi kender fra os selv men enten ikke tør indse eller tale om. Bogen er desuden super nem at gå til - uanset om du vil bruge den som et redskab eller til inspiration."
- Kristina Jørgensen

"Tyksak, nejtak... Hudløst ærligt beretning om "kampen" som mange af os kender. Velskrevet, overskueligt og letlæseligt, her kan alle være med....;0) Thomas er et supergodt forbillede for mange unge mennesker...!! Det er så sej en KAMP han har vundet!!! Tillykke med det, Thomas."
- Jytte Linde. Harboøre.

"I bogen ”Tyksak Nej tak” beskriver Thomas ærligt sin kamp med kiloene. Thomas fortæller om op og nedture, og om hvordan man genfinder motivationen, når alt ser ud til at vælte omkring en. Thomas deler også ud af de opskrifter samt de træningsprogrammer, som har hjulpet ham med sit vægttab. Tyksak Nej Tak er en god inspiration med tips og ideer til de som ønsker sig et varigt vægttab."
- Nanna Vaaben Funck Jølnov

"Bogen Tyksak – Nejtak er meget inspirerende og ikke mindst motiverende, jeg døjer med overvægt og har haft svært ved at komme i gang. Nu har jeg fået en rollemodel, som han selv siger når det kan lykkes for ham så kan det for alle. Bogen er skrevet så den er til at forstå, letlæselig og ikke mindst spændende. Bogen har givet mig mod på at prøve igen."
- Peter Jensen