Close TyksakNejtak - Aldrig mere en tyksak

Få motivation og inspiration til dit personlige vægttab!
Eller læs en god historie.

Om bogen

Bogen handler kort fortalt om mit liv som svært overvægtig igennem min barndom og op igennem mine teenageår. Hvordan mit liv har formet sig både fysisk og psykisk, indtil jeg tog mit livs valg.

Jeg begyndte på en livsstilsændring, der skulle gå hen og blive det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv. Bogen handler også om, hvordan jeg satte mig ned og erhvervede en masse viden om både træning og kost.

Jeg har selv lavet mine træningsprogrammer og kostplaner. Bogen indeholder samtlige træningsprogrammer og kostplaner, jeg har fulgt i de ca. 12 måneder, siden jeg startede min livsstilsændring.

Få bogen gratis - KLIK HER

Sponsorer

For at kunne gøre bogen til en realitet, har jeg været ude og hente nogle dygtige fagfolk, der har hver deres kompetenceområder.

Idet at de har valgt at støtte op omkring mit personlige projekt, har gjort at bogen kan blive til en realitet og ikke mindst t blive udbudt en fornuftig pris, hvor alle kan være med.

Jeg vil gerne anbefale alle der skal have udført arbejde indenfor de områder mine sponsorer dækker, at i kontakter dem.

 

www.Proteinsalg.dk

Proteinsalg er min nyeste sponsor, træningen fylder en hel del i mit liv, og derved er kosttilskud en selvfølge. De laver lækre produkter der ikke mindst smager godt i forhold til så meget andet! Derudover får jeg også leveret træningstøj fra firmaet, som jeg overraskende nok må sige er i en utrolig lækker kvalitet!

De bedste anbefalinger til www.Proteinsalg.dk

 

U-Man.dk

www.U-man.dk Uman Studios /V Thomas Urup Michaelsen - grafisk designer.

Thomas står for alt det grafiske arbejde. Han har stået for hjemmesidens design, han har lavet diverse bannere, visitkort mm. Thomas har også at stået for bogens layout.

 

Eliassorensen.dk 

www.Eliassorensen.dk V/ Elias sørensen - Programmør og grafiker

Elias har stået for store dele af hjemmesiden, samt opsætning og rådgivning af Facebook-siden. Derudover har han været meget inden over bogens udgivelse. Han står også i spidsen for Billigesokker.dk, som sælger sokker på nettet

 

Tekstfokus.dk

www.tekstfokus.dk V/Louise Lambert - cand.mag. i litteraturvidenskab Louise Lamberth

Louise har stået for korrektur af bogen, hun har gjort den læselig. Derudover har hun lavet en pressemeddelelse, der er blevet udsendt ved bogens udgivelse.


Lars Bo Thomsen - LASU

www.Lasu.dk V/ Lars Bo Thomsen - Programmør og SEO konsulent.

Lars har stået for meget af programmeringen af hjemmesiden, samt rådgivning omkring markedsføringen af bogen på internettet.Uden mine sponsorer var bogen ikke blevet en realitet!

 

Så stor tak herfra!