Close TyksakNejtak - Aldrig mere en tyksak

Få motivation og inspiration til dit personlige vægttab!
Eller læs en god historie.

Om bogen

Bogen handler kort fortalt om mit liv som svært overvægtig igennem min barndom og op igennem mine teenageår. Hvordan mit liv har formet sig både fysisk og psykisk, indtil jeg tog mit livs valg.

Jeg begyndte på en livsstilsændring, der skulle gå hen og blive det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv. Bogen handler også om, hvordan jeg satte mig ned og erhvervede en masse viden om både træning og kost.

Jeg har selv lavet mine træningsprogrammer og kostplaner. Bogen indeholder samtlige træningsprogrammer og kostplaner, jeg har fulgt i de ca. 12 måneder, siden jeg startede min livsstilsændring.

Få bogen gratis - KLIK HER
 
Blog
Personer der har tabt sig søges!

  Goddag derude i sommerlandet!    For at gøre en...

Foredrag
Foredrag

Se stedet for mit næste foredrag, få oplyst tidspunkt og pris for næste foredrag.

Sponsor
www.Proteinsalg.dk

Er min nyeste sponsor. Lækre produkter i super god kvalitet! Smager bedre end de andre

Om bogen

Tyksak-Nej Tak er bogen om forfatterens succesfulde kamp mod svær overvægt. Nu er der tilknyttet en hjemmeside, som er fyldt med viden og tips, www.Tyksaknejtak. Her kan du læse en spændende blog, forfatterportræt, anmeldelser m.m. Her kan du downloade bogen Tyksak-Nej Tak GRATIS og kontakte forfatteren med spørgsmål om bogen. » Læs mere

Forfatterportræt

Thomas Tyksaknejtak.dkMit navn er Thomas Hyldahl Ørts, og jeg er forfatteren til denne bog. Jeg er i skrivende stund 24 år gammel. Jeg stammer oprindeligt fra en lille by ude vest på kaldet Harboøre. Nu er jeg pt. bosiddende i Århus.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få seneste nyt om bogen ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev.

» Gå til tilmelding her.