Close TyksakNejtak - Aldrig mere en tyksak

Få motivation og inspiration til dit personlige vægttab!
Eller læs en god historie.

Om bogen

Bogen handler kort fortalt om mit liv som svært overvægtig igennem min barndom og op igennem mine teenageår. Hvordan mit liv har formet sig både fysisk og psykisk, indtil jeg tog mit livs valg.

Jeg begyndte på en livsstilsændring, der skulle gå hen og blive det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv. Bogen handler også om, hvordan jeg satte mig ned og erhvervede en masse viden om både træning og kost.

Jeg har selv lavet mine træningsprogrammer og kostplaner. Bogen indeholder samtlige træningsprogrammer og kostplaner, jeg har fulgt i de ca. 12 måneder, siden jeg startede min livsstilsændring.

Få bogen gratis - KLIK HER

Formålet med bogen

Jeg har hovedsageligt valgt at skrive bogen i håb om, at kunne motivere og inspirere andre til at gøre det samme for sig selv, som jeg har gjort. Folk kan læse om, hvordan min barndom har været, og hvordan jeg er blevet større og større fysisk. Samtidig blev mit selvværd mindre og mindre. Og jeg beretter om, hvordan det var at være teenager, og lige pludselig stå overfor en masse udfordringer både fysisk og psykisk, mens man bare lukker mere og mere af for omverdenen.

Jeg har valgt at dele mine kostplaner og mine træningsprogrammer for at kunne medvirke til at give læseren den kickstart, som er nødvendig. Rigtig mange står tit alene, når de vælger at gå på kur, og det kan oftest føles umuligt. Hvis folk bare kan bruge en smule af min erfaring, vil det kun glæde mig.