Close TyksakNejtak - Aldrig mere en tyksak

Få motivation og inspiration til dit personlige vægttab!
Eller læs en god historie.

Om bogen

Bogen handler kort fortalt om mit liv som svært overvægtig igennem min barndom og op igennem mine teenageår. Hvordan mit liv har formet sig både fysisk og psykisk, indtil jeg tog mit livs valg.

Jeg begyndte på en livsstilsændring, der skulle gå hen og blive det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv. Bogen handler også om, hvordan jeg satte mig ned og erhvervede en masse viden om både træning og kost.

Jeg har selv lavet mine træningsprogrammer og kostplaner. Bogen indeholder samtlige træningsprogrammer og kostplaner, jeg har fulgt i de ca. 12 måneder, siden jeg startede min livsstilsændring.

Få bogen gratis - KLIK HER

Referat fra første foredrag

Skrevet d. 28-11-2011 kl. 09:57

Yes så skete det!  Nu har jeg prøvet at holde et foredrag. Jeg har jo altid haft en ide om at jeg gerne vil ud og hjælpe andre med at gøre det samme for sig selv, som jeg har gjort. At det så skulle gå hen og blive en realitet, havde jeg ikke troet. Hvilket jo egentlig bare gør det hele meget sjovere!

Da jeg blev kontaktet og spurgt om jeg var interesseret i at holde et foredrag, sagde jeg hurtigt ja, for det var jo det jeg gerne vilde. Da datoen hvor selve foredraget skulle afholdes kom tættere på, går det op for mig at jeg har et lille problem. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle snakke om. Jeg satte mig så ned og brainstormede og fik en masse ting ned på papir. (Programmet for et foredag kan ses på min hjemmeside under ”foredrag” sjovt nok J.

Da vi så endelig kom til dagen hvorpå jeg skulle holde foredag, var jeg egentlig ikke så nervøs som jeg først havde troet jeg ville være.

Selve foredraget synes jeg egentlig gik meget godt, jeg fik sagt det jeg gerne ville plus lidt dertil, jeg må nok indrømme jeg blev lidt mere nervøs da foredraget startede og det har folk måske også godt kunne mærke på mig.

Jeg vil sige lysten til at komme ud og holde flere foredrag, er uden tvivl blevet væsentlig større end den var før.

Jeg vil gerne sige mange tak for alle de gode spørgsmål og ikke mindst relevante spørgsmål der blevet stillet af et meget engageret publikum, i gjorde det til en fornøjelse.

Varighed: 1 time og 15-30 min på grund af alle de gode spørgsmål!
Antal fremmødte: 25-30 stykker.

Fortsat god dag!

Ørts