Close TyksakNejtak - Aldrig mere en tyksak

Få motivation og inspiration til dit personlige vægttab!
Eller læs en god historie.

Om bogen

Bogen handler kort fortalt om mit liv som svært overvægtig igennem min barndom og op igennem mine teenageår. Hvordan mit liv har formet sig både fysisk og psykisk, indtil jeg tog mit livs valg.

Jeg begyndte på en livsstilsændring, der skulle gå hen og blive det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv. Bogen handler også om, hvordan jeg satte mig ned og erhvervede en masse viden om både træning og kost.

Jeg har selv lavet mine træningsprogrammer og kostplaner. Bogen indeholder samtlige træningsprogrammer og kostplaner, jeg har fulgt i de ca. 12 måneder, siden jeg startede min livsstilsændring.

Få bogen gratis - KLIK HER

Personer der har tabt sig søges!

Skrevet d. 20-05-2013 kl. 10:31

 

Goddag derude i sommerlandet! 
 
For at gøre en laaang historie meget kort, så er mit navn Thomas Ørts, jeg har været igennem en større livsstilsændring og har tabt mig ca. 50 kg. Derudover har jeg arbejdet en del med muskeløgning de sidste 1½ år. 
En af de helt store ting jeg virkelig brænder for, er at være med til at inspirere andre og være med til at motivere dem til at få et bedre liv! og det kan jeg kun bekræfte at man får!
Jeg har lige været igennem en mellemstor operation kan jeg vist godt tillade mig at kalde den. Jeg har fået fjernet ca. 25 cm maveskind fra min fortid som meget overvægttig. Dvs. nu har jeg ca. 1½ måned hvor jeg er bandlyst fra alt muligt fysisk aktivitet. 
Derfor har jeg en masse ekstra fritid og har startet et lille projekt, hvor du måske kan bidrage med noget!
Jeg søger personer som har været igennem et "større" vægttab og har fået et helt nyt syn på livet. 
Jeg søger de personer som kan mærke at der er sket ændringer på kroppen, både helbredsmæssigt samt udseendesmæssigt. 
 
Jeg har startet en lille hjemmeside som meget snart ryger i luften, den bliver koblet op på facebook og målet er at være med til at motivere andre til at gøre kunsten efter.
Selve projektet har 3 områder for at motivere andre. 
1. Der vil blive lavet nogle idybde gående interviews, hvor jeg selv har en række spørgsmål, hvor jeg spørger ind til fortid, underkuren og efterfølgende. Er der spørgsmål man IKKE ønsker at svarer på jamen så er det altså også helt i orden. Jo flere historier vi kan få ud til den overvægtige del af befolkningen destro bedre! 
 
2. Der vil via facebook og hjemmesiden blive en lille afdeling der hedder "Før/Efter" billeder, der er til personer der måske gerne vil vise deres "nye jeg" men som måske ikke ønsker at fortælle hele deres historie. 
Det er også til personer der måske "bare" har tabt 5-10 kg, men hvor man kan se en fysisk forandring! 
 
3.Derudover vil der komme en masse relevant info iforhold til vægttab, til hvordan man taber sig, der vil være en masse inspirations materiale samt tips og tricks. 
 
 Der er allerede rigtig god opbakning til projektet fra de enkelte personer der er blevet involveret i ideen, samt der er allerede fundet sponsorer.
 
Så det forhåbentlig bliver en succes!
 
Så spørgsmålet er simpelt... 
 
Kunne du tænke dig at være med til at påvirke andre personer, så de kan få et bedre liv? 
 
Jeg ser frem til at høre fra jer. 
 
Jeg kan kontaktes på Thomas@Tyksaknejtak.dk
 
Thomas