Close TyksakNejtak - Aldrig mere en tyksak

Få motivation og inspiration til dit personlige vægttab!
Eller læs en god historie.

Om bogen

Bogen handler kort fortalt om mit liv som svært overvægtig igennem min barndom og op igennem mine teenageår. Hvordan mit liv har formet sig både fysisk og psykisk, indtil jeg tog mit livs valg.

Jeg begyndte på en livsstilsændring, der skulle gå hen og blive det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv. Bogen handler også om, hvordan jeg satte mig ned og erhvervede en masse viden om både træning og kost.

Jeg har selv lavet mine træningsprogrammer og kostplaner. Bogen indeholder samtlige træningsprogrammer og kostplaner, jeg har fulgt i de ca. 12 måneder, siden jeg startede min livsstilsændring.

Få bogen gratis - KLIK HER

Første indlæg på bloggen

Skrevet d. 16-11-2011 kl. 21:44

Det her bliver så mit første indlæg her på bloggen og forhåbentlig er den efterfulgt af rigtig mange!

 

Først og fremmest vil jeg byde jer velkommen til min blog, bloggen skal være en del af Tyksaknejtak.dk fordi så er det altid muligt for mig at holde jer opdateret omkring hvad der foregår lige nu. På bloggen vil jeg først og fremmest holde jer opdateret med hvordan det går med bogen, og hvor langt jeg er i processen med det hele generelt.

Derudover er det ingen hemmelighed at jeg eksperimenterer rigtig meget med min egen træning, jeg prøver konstant nye ting, for hele tiden at kunne forbedre mig selv, både konditionsmæssigt og ikke mindst hvordan det hele forandre sig fysisk.

Der vil også komme opdateringer omkring hvordan det går i mit privatliv, altså indlæg der ikke vedrører hverken træning eller bogen. Så som opture nedture og meget mere!

 

Det var så mit første og meget korte blog indlæg.