Close TyksakNejtak - Aldrig mere en tyksak

Få motivation og inspiration til dit personlige vægttab!
Eller læs en god historie.

Om bogen

Bogen handler kort fortalt om mit liv som svært overvægtig igennem min barndom og op igennem mine teenageår. Hvordan mit liv har formet sig både fysisk og psykisk, indtil jeg tog mit livs valg.

Jeg begyndte på en livsstilsændring, der skulle gå hen og blive det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv. Bogen handler også om, hvordan jeg satte mig ned og erhvervede en masse viden om både træning og kost.

Jeg har selv lavet mine træningsprogrammer og kostplaner. Bogen indeholder samtlige træningsprogrammer og kostplaner, jeg har fulgt i de ca. 12 måneder, siden jeg startede min livsstilsændring.

Få bogen gratis - KLIK HER

En opdatering omkring min bog!

Skrevet d. 23-07-2012 kl. 10:52

 

Hej igen!

Nu fortjener i vist en opdatering samt en forklaring på det hele :).

Ingen dårlige undskyldninger herfra! det er simpelthen ikke godt nok at den bog ikke er kommet ud endnu!, men sådan går det når man bliver for god troen!.

Hvordan står det så til med min bog?

Bogen er skrevet, den fylder omtrent. 170 a5 sider. og har 18 Kapitler.

Bogen indeholder i korte træk:

Bogen er i øvrigt bygget op, så hvis man ikke har interesse i at læse om mit liv som ung og overvægtig, men kun om kuren, så er bogen opbygget så det er muligt!.

Ovenstående er bare et lille uddrag, af de ting bogen indeholder. Ord som selvtillid, selvværd, motivation, psyke, nedture osv. Er nogle af de ord man kan forbinde med bogen.

Nå, ja back to business. Det jeg rent faktisk kom til, var hvorfor bogen ikke er blevet klar. Som i nok har regnet ud, og læst jer frem til, er bogen sat op omkring sponsorer, for at spare mig og ikke mindst jer for en masse penge. Det anden sidste led i hele processen vælger så at gå under jorden mere eller mindre i et halvt år. Men så god troen og ikke mindst NAIV! som jeg nu til tider kan være, vælger jeg at tro på den ene røver efter den anden.
Nu har jeg så valgt at sige stop (det var på tide)

Så hvor står jeg egentlig nu.
Det er mangler er at bogen bliver rettet igennem for sjuskefejl, punktummer og kommaer. Dernæst skal den sættes op men min trofaste ven Elias Sørensen sidder kampklar og kan have bogen klar i en fart, så snart jeg får fundet en til kører korrektur på bogen i mere eller mindre grad.


I tænker nok "har klaphatten ikke noget positivt nu hvor han har pivet"

Jo det kan i tro jeg har! Jeg har besluttet at bogen bliver GRATIS 
Nu er der nok mange der tænker, hmm det ligner ham ikke! men jov, den er god nok. Jeg har besluttet at bogen bliver gratis! Hvorfor? Jamen idet at jeg har fundet så mange fantastiske sponsorer der enten har betalt, eller brugt mange timer på at hjælpe mig. Det har så betydet at mine udgifter ikke har været så store som forventet. 

Bogen bliver lavet som en E-bog, dvs. du med din ipad, iphone, smartphone og computer kan læse bogen!. Dvs. du kan have den med over alt. (hvis jeg har forstået det korrekt)

Så nu knokler jeg for at få rettet bogen igennem, så den er til at forstå. Der er nogle fejl, det er hvad det er! så længe folk forstår budskabet. Jeg hiver nok fat i noget ekstern hjælp udefra!

 

Jeg vil slutte af, og satse på at inden for MAX! 2 måneder har jeg en bog klar til jer, indrømmer gerne at målet er en enkelt måned, men skulle jo nødig love noget igen, jeg ikke er i stand til!

 

Husk så længe du har vilje er der vej! det skal nok lykkedes før eller siden.

 

Thomas H. Ørts!